Mitsubishi Electric mini-ilmanvaihtolaitteet Lossnay VL-50 ja VL-100

Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet ovat lämmöntalteenotolla varustettuja huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita, jotka tuovat sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vievät saastunutta ilmaa huoneesta ulos. Hyvin toimiva ilmanvaihtolaite taistelee hajuja, hometta, siitepölyä sekä radonia vastaan ja parantaa huoneilmanlaatua huomattavasti.


Tehokas ilmanvaihto läpi vuoden

Riittämätön ilmanvaihto muodostuu usein ongelmaksi etenkin saneerauksissa, kun rakennuksen energiataloutta ja tiiveyttä kohennetaan alkuperäisestä. Tiiviissä, huonosti tuulettuvassa rakennuksessa myös hajut ja ilman epäpuhtaudet aiheuttavat epäviihtyvyyttä ja pahimmillaan terveysriskin esim. radonkaasun myötä. Älä turhaan tuuleta ikkunoiden kautta, Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet ovat energiaa säästävä ja edullinen tapa tehostaa ilmanvaihtoa vanhassa rakennuksessa.

Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet ovat lämmön talteenotolla varustettuja huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita, jotka tuovat sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vievät saastunutta ilmaa huoneesta ulos. Lossnay laitetoimitus sisältää tarvittavat asennusosat ja laite on pistotulppaliitännäinen, joten sähkökytkentöjä ei tarvitse tehdä. Lossnay VL-50 on tarkoitettu asennettavaksi makuuhuoneisiin tai pieniin huonetiloihin ja Lossnay VL-100 olohuoneeseen tai aulatiloihin. Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet toimitetaan pestävällä tuloilmansuodattimella. Lisävarusteena tarjolla on tehosuodattimet esimerkiksi allergikkoja varten. Lossnay VL-50 asennetaan vain yhdellä läpivientikanavalla, joten asennus on verrattavissa korvausilmaventtiilin asennukseen seinän läpiviennin osalta. Lossnay VL-100 tarvitsee oman kanavansa sekä poisto- että tuloilmalle.

Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaite soveltuu kotiin, toimistoon, autotalliin, kellaritiloihin ja työmaaparakkeihin – sinne missä raikasta ilmaa tarvitaan.

Mini-ilmanvaihtolaite parantaa tilan ilmanvaihtoa luotettavasti ja turvallisesti

Haju, home, siitepöly, radon – tämä kaikki vaikuttaa sekä viihtyvyyteen että tilassa oleskelevien terveyteen. Ikkunoiden sisäpuolelle kondensoituva kosteus lienee tunnistettavin huonon ilmanvaihdon oire. Tilassa oleskelevat sopeutuvat usein ilmanlaadun pilaajan ominaishajuun, joten hajuaistiin ei kannata oman kodin sisäilmanlaadun aistinvaraisessa määrittelyssä luottaa. Mini-ilmanvaihtolaite parantaa jokaisen tilan ilmanvaihtoa luotettavasti ja turvallisesti. Mini-ilmanvaihtolaitteen lämmön talteenottokenno palauttaa parhaimmillaan jopa 85 % poistoilman lämpöenergiasta takaisin huoneeseen.

Raikas ja hygieeninen

Co2, haju, home, siitepöly, radon – tämä kaikki vaikuttaa sekä viihtyvyyteen että tilassa oleskelevien terveyteen. Lossnay poistaa tilasta jatkuvasti jäteilmaa omassa kanavassaan palauttaen vastaavan määrän puhdasta suodatettua tuloilmaa. Raikas tuloilma ei kohtaa jäteilman reittiä laitteen sisällä.

Turvallinen ja energiatehokas

Lossnay ei muuta tilan painesuhdetta eikä häiritse muun ilmanvaihdon toimintaa, joten se on turvallinen myös rakennukselle. Lisäksi laitteen lämmön talteenottokenno palauttaa parhaimmillaan jopa 85 % poistoilman lämpöenergiasta takaisin huoneeseen.

Tyylikäs ja huomaamaton

Mini-ilmanvaihtolaitteiden ajattoman ja hillityn muotoilun ansiosta laitteet on helppo integroida muuhun sisustukseen. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota myös laitteen käyntiäänen laatuun. Mitsubishi Electric Miniilmanvaihtolaitteet ovat mahdollisimman huomaamaton osa nykyaikaista talotekniikkaa.